2011. augusztus 26., péntek

Sydney Sage és pár új infó

Sziasztok!

Hoztunk egy újabb Sydney interjút, valamint más apróbb híreket, melyek reméljük, hogy elnyerik a tetszéseteket.


Mit gondoltál, amikor először kerültél kapcsolatba a karaktereddel, melyet eljátszottál?
Hallottam a Vámpírakadémia sorozatról, és annyira izgatott voltam, hogy Sydney lehetek. Akkoriban nem vettem észre a VA rajongótábor mértékét, de a válaszok és a visszajelzések, amiket kaptunk, elsöprőek voltak – jó értelemben!

Megfontolnád, hogy meghallgatásra menj Sydney szerepére, a közelgő Vámpírakadémia mozifilmben?
Teljes szívemből szeretném a lehetőséget, hogy meghallgatásra menjek Sydney szerepéért a filmben. Tény, hogy az olvasók annyira támogatóak voltak, ennek bekövetkezése pedigbámulatos lenne. Tudom, hogy nehéz találni valakit, aki megfelel az elképzelésidnek, hogy hogyan képzeled el a karaktert a könyvből, és ez olyan nagy megtiszteltetés, hogy az emberek úgy érzik Sydneyt jól alakítottam.

Mint aki nem olvasta az eredeti VA sorozatot, könnyű vagy nehéz volt számodra végig követni a Bloodlinest?
Kaptunk összefoglalót minden egyes VA könyvről, amely segített nekünk megérteni bizonyos dolgokat, amik a Bloodlinesban bekövetkeztek. Van még néhány dolog, amit Richelle csakérintőlegesen említett és amit nem igazán értettem, de ez csak arra késztetett, hogy az előző könyveket elolvassam, és így jobban megérthessem. Jelenleg az első könyv felénél tartok.

Mivel eddig még nem olvastad el a VA sorozatot, meg leszel kímélve attól, hogy válassz Team Belikov és Team Ivashkov között. De Team Adrian vagy, vagy Team valaki más a Bloodlinesból?
Mindenféleképpen Team Ivashkov. Olvastam az első könyvet, aminek van Dmitrije, majd elolvastam a Bloodlinest, aminek van Adrianje, és imádom a mókás, arrogáns személyiségét. Ő egy nagyszerű karakter, ami sokat add hozzá a könyvhöz, és az együttműködései mindenkivel mindig szórakoztatóak. Azonban azt kell hogy mondjam, egy kicsit team Eddie is vagyok. Olyan édesnek tűnik.

Mora vagy dampyr? (vagy striga) és ha mora – milyen elemet választanál?
Mora! Szeretnék dampyr lenni, mert akkor ténylegesen, most az egyszer jó lehetnék a sportokban, de azt gondolom, hogy sokkal hihetetlenebb volna, ha nekem lenne egy mókás erőm, mint a moráknak. Azt hiszem, a lélek lenne az az erő, amit a legjobban szeretnék.

Van olyan rész Sydney karakterében, amiben hasonlítasz rá – vagy teljesen különbözöl tőle?
Egyértelműen vannak olyan részei Sydney személyiségének, amik kapcsolatban vannak velem. Nagyon szeretem, hogy azt teszi, amit helyesnek és tisztességesnek érez, és nem csak vakon követi a normákat. Mindazok ellenére, amire tanították, megkérdőjelez dolgokat a saját, egyéni megítélésétől függetlenül. Valamint, nagyon összpontosít és cél orientált, amely úgy érzem, egy másik hasonló tulajdonság, melyen osztozunk. Vicces volt, mert a Bloodlines csapat mondogatta, hogy mennyire hasonlítunk a karakterekre.

Van valami, amit meg kell tenned, hogy azonosulni tudj a karakterrel a felvétel előtt?
Én csak megpróbálom a karakter helyzetébe és gondolkodásába képzelni magam, hogy hogyan is reagálna bizonyos dolgokra, és arra, hogy játszódna le. Arra gondolok, hogy mi történik a jelenetben, és arra, hogy mik a karakterem szándékai, és ez, úgy érzem, sokat segít.

Jársz iskolába vagy van valami más munkád, esetleg a színjátszás van a középpontban?
Egyetemen tanulok és részmunkaidőben dolgozom, de a színészkedés hatalmas gyújtópont az életemben, remélem, hogy még sokkal inkább így lesz. Mindig nagyon szórakoztató dolgokat forgatni, és ez sem kivétel. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy szerepelhettem a trailerben.

Van néhány más projectem, amin dolgozom. Jelenleg egy horror filmen, melynek címe Murder Drome, amit év végéig be kell fejeznünk. Nagyon vicces, komikus slasher film (Egyfajta horror film, amelyben pszichopata gyilkosok áldozatok sorozatát cserkészik be, grafikusan erőszakos módon = a műfajból minden lényeges elem kimarad, csak a mészárlást és az ijesztgetést tartják meg.), meg kell tanulnom görkorcsolyázni és derbizni.

Szintén játszottam egy televíziós pilotban (kísérlet epizód), ami jelenleg utómunkálatban van. Egy csapat tinédzserről szól, akik az országban élnek, és arról, hogy a döntéseik mennyire megváltoztatják őket. A műsor felnőttekként követi őket, 10 évvel később, amiről azt gondolom, nagyon érdekes koncepció, és elkülönül a tipikus tinédzser drámáktól. Alig várom már, hogy idén valami az utamba kerüljön.

És végül… Melyik a jobb: a csirke vagy a Macarena tánc?
Természetesen a csirke tánc!!!

~VA~

A Hollywood Crush létrehozott egy listát a fiatal felnőtt könyvek legvagányabb természetfeletti hősnőiről. Örömmel jelenthetjük, hogy ebben a listába Rose is bekerült.


Hősnő: Rose Hathaway
Könyv:  Richelle Mead - Vámpírakadémia sorozata

A Badass Supernatural Heroines listánkon az összes hősnő közül a 17 éves dampyr, Rose Hathaway méltón rászolgált a nevére. Mint a legjobb barátnőjének, a Mora Lissa Dragomirnak a védelmezője, úgy küldi a gonosz strigákat a másvilágra, mintha csak ez lenne a munkája – nos, igen, tényleg ez a munkája. De a lány nem csak a testi bátorsága miatt került a listára, hanem a jellemerőssége miatt is. Rose senkit sem követ vakon, beleértve saját tanárát /szerelmét Dmitrij Belikovot sem.


A listában szerepel még:

Hősnő: Helen Hamilton
Könyv:  Josephine Angelini - Starcrossed

Hősnő: Isabelle Lightwood 
Könyv:  Cassandra Clare – A végzet ereklyéi sorozat

Hősnő: Laurel Sewell
Könyv:  Aprilynne Pike – Szárnyak sorozat

Hősnő: Sookie Stackhouse
Könyv:  Charlaine Harris – True Blood sorozat

Hősnő: Bella Swan
Könyv:  Stephenie Meyer - Twilight Saga sorozat

Hősnő: Janie Hannagan
Könyv: Lisa McMann – Wake


Forrás:
http://hollywoodcrush.mtv.com/2011/06/08/badass-supernatural-ya-heroines/



~VA~

Valamint azt is örömmel jelenthetjük be, hogy a Bookline sikerlistájának élére A végső áldozat került!


~VA~

Itt pedig kedvetekre vásárolhattok! 

~VA~

Most újra búcsút intünk pár napra, mert ezúttal együtt, a Balatonnál fogjuk süttetni a hasunkat. A kéréseket, kérdéseket továbbra is várjuk e-mailben, megjegyzésben és chatben, pusztán csak pár nap késedelemmel – vasárnap estétől – fogunk rá válaszolni.




Üdv.:
Alyosha & Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése