2011. augusztus 11., csütörtök

Bloodlines trailer - Jill

Sziasztok!

Rekord sebességgel megérkezett Jill trailerje is!
Azok, akik nem olvasták még A végső áldozatot, lehet, hogy most furcsállják a dolgot, de nem is én leszek az, aki lelövi a poént. Kérlek Benneteket, hogy azok érdekében, akik még nem olvasták a sorozat utolsó kötetét, ne tegyetek spoiler tartalmú megjegyzéseket. Köszönöm!



A videót szokás szerin megtaláljátok majd a Videó menüpont alatt is!


A trailerben látható színésznővel készített interjú még angolul sem jelent meg, így azt csakúgy, mint Sydney-nél, 20-a után fogjuk közzé tenni.

~VA~


Már csak egy hét van hátra!


Ezúttal maga Rose Hathaway kerül őrizet alá, és nem is akármiért. A vád: a morák királynőjének, Tatjanának meggyilkolása. Az örökmozgó dampyrt azonban apja, az extravagáns öltözködéséről és titokzatos kapcsolatairól ismert és hírhedt Abe Mazur megszökteti a fogdából. Rose így Dmitrijjel nekivág a nagyvilágnak, hogy elrejtőzzön rosszakarói, valamint a királyi udvar testőrei elől. Rose persze nem tűrheti tétlenül, hogy valaki a nyakába varrta a gyilkosságot, és nyomozni kezd az igazi tettes után. Ehhez azonban meg kell találnia a királynő neki írt levelében említett utolsó Dragomir- leszármazottat. Eközben barátnője, Lissa, az Udvar politikai intrikái közepette a királyi trón várományosai között találja magát...

Kiben bízhatnak, miközben halálos ellenségeik nyújtanak segítséget, és barátaik árulják el őket? Ki fogja meghozni a végső áldozatot a családért, a szerelemért és a túlélésért?


~VA~

A kiadó megjelentette a promónak szánt első, hivatalos fejezetet A végső áldozatból, melyet már tőlünk is el lehet kérni.

~VA~

Akiknek pedig nem tetszik A végső áldozat borítója, Erika kissé átalakította a saját elképzelése szerint, és ezt most meg is tekinthetitek:





Üdv.:
Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése