2011. augusztus 9., kedd

Bloodlines trailer - Sydney Sage

Sziasztok!

Újra itt, újra friss, ám most csak egyedül.


Megérkezett Sydney Bloodlines trailerje, ám az alkimista lányt játszó (szigorúan csak a trailer erejéig) Daisy Masterman interjúját majd csak 20-a után tudjuk szolgáltatni nektek a nyaralások miatt. Remélem, megértitek! Akit azonban nem zavar az angol itt elolvashatja.



A videó megtalálható lesz a Videó menüpont alatt is.


~VA~

Az Alexandrán és a Librin még nem lehet megrendeli A végső áldozatot, de a Booline-on már elő lehet jegyezni.



Ezúttal maga Rose Hathaway kerül őrizet alá, és nem is akármiért. A vád: a morák királynőjének, Tatjanának meggyilkolása. Az örökmozgó dampyrt azonban apja, az extravagáns öltözködéséről és titokzatos kapcsolatairól ismert és hírhedt Abe Mazur megszökteti a fogdából. Rose így Dmitrijjel nekivág a nagyvilágnak, hogy elrejtőzzön rosszakarói, valamint a királyi udvar testőrei elől. Rose persze nem tűrheti tétlenül, hogy valaki a nyakába varrta a gyilkosságot, és nyomozni kezd az igazi tettes után. Ehhez azonban meg kell találnia a királynő neki írt levelében említett utolsó Dragomir-leszármazottat. Eközben barátnője, Lissa, az Udvar politikai intrikái közepette a királyi trón várományosai között találja magát…
Kiben bízhatnak, miközben halálos ellenségeik nyújtanak segítséget, és barátaik árulják el őket? Ki fogja meghozni a végső áldozatot a családért, a szerelemért és a túlélésért?

Megjelenése: 2011. augusztus 18.


„Csodálatosan megírt, akciódús könyv, tele izgalommal.” 
yareads.com

„A sorozat eddigi legizgalmasabb darabja… Mead történetmesélése minden könyvvel egyre jobb lesz.”
The Associated Press 

„Fantasztikus tempójú regény.”
examiner.com

~VA~

A Facebook Offical VA Movie oldalán újabb szavazás található: mégpedig Janine és Abe személye felől érdeklődnek.
Nézzd végig a listát, találd meg a neked legszimpatikusabb színészt, és szavazz rá!

~VA~

Elküldhető állapotban van már az a kiadatlan fejezet, melyben Adrainről van szó – de persze angolul. E-mailben vagy megjegyzésben lehet felőle érdeklődni.


~VA~


Hamarosan (aug. 23.) megjelenik Amerikában a Bloodlines és a VA Képregény, de ami a legnagyszerűbb az az, hogy még idén nálunk is meg fog jelenni a VA spin-off sorozat első kötete! Pontos dátumot még nem lehet tudni, de a borítóra továbbra is lehet szavazni itt!



~VA~

Változott a program, Aly már elutazott, én (Briki) pedig aug. 17-ig leszek itthon, tehát addig változatlanul hozni fogom a friss információkat. 20-án már mindketten itthon leszünk, így a kettős formáció majd 
továbbra is működni fog. :)



Üdv.:
Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése