2011. július 14., csütörtök

Bloodlines trailer

Sziasztok!

A Bloodlines-hoz készülni fog egy kedvcsináló trailer, de a szereplők ismeretlenek lesznek benne, mert a készítők nem tudták volna finanszírozni pl.: Ben Barnest.

Van egy rövid kis videó, ahol a Sydneyt és Adriant játszó színészek bemutatkoznak, mi pedig ezt meg is mutatjuk nektek. :)


Ez a videó majd a be fog kerülni a többi közé.


~VA~

A trailer készítése során néhány kép is készült a szereplőkről, ezeket majd megtalálhatjátok a Képgalériában, a Bloodlines trailer szöveg alatt.



~VA~

A Vámpírakadémia filmről szóló facebook oldalon lehet szavazni a Rose és Dmitrij szerepét eljátszó színészekre. Itt. Szavazz, hogy a te kedvenced nyerjen!

~VA~

A hétvégén mindketten elutazunk, de a könyvkéréseket, VA pályázatra való jelentkezést, óhajt, sóhajt nyugodtan leírhatjátok nekünk chatben, megjegyzésben 
vagy e-mailben, és amint hazaértünk, válaszolni is fogunk rájuk.
Megértéseteket előre is köszönjük!


2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Wow... Bár nálam Adrian abszolút Chase Crawford, vagy Ian Somerhalder :P, de ez a srác sem olyan rossz. Legalábbis szerintem. :D

    A Sydney-t alakító lánnyal sincs igazán problémám, bár ez a többiekre nem vonatkozik. Jill és Dmitrij egyszerűen borzalmasak! :S Még szerencse, hogy ez csak egy trailer és nem maga a film... Bár megértem, hogy nem tudnak megfizetni egy híres színészt... :S
    De már kíváncsian várom, hogy milyen lesz. :)

    Nagyon köszi, hogy ezt is megmutattátok nekünk!:)

    Érezzétek magatokat nagyon jól a nyaraláson és barnuljatok!:P:D

    Puszi, Erika

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Na igen, szerintünk sem rossz ez az Adrian, bár jó lett volna már egy olyan videót látni, amiben az igazi szereplők játszanak.

    Jillel és Dmitrij-vel mi is egyetértünk, de Sydney kicsit idősnek látszik - szerintünk.

    Örülünk, hogy tetszett és hogy írtál nekünk! :)

    Köszi, meglesz a barnulás, bár egyikünk sem szeret napozni. :)

    Puszi

    Alyosha & Briki

    VálaszTörlés