2010. november 12., péntek

Teen Read Awards

Sziasztok!

2010. szept. 25-én Kanadában került megrendezésre a Teen Read Awards, ahol Richelle Mead és a Vámpírakadémia is érdekelt volt.
Azt est műsorvezetője Jessi Cruickshank és Dan Levy voltak, akik az írónő véleménye szerint jól csinálták a dolgukat.
A Vámpírakadémia megnyerte a „Best Teen Series Award”-ot, vagyis A Legjobb tinédzser sorozatot; maga mögé utasítva ezzel P.C. Cast-ot és Cassanra Clare-t is!


Valamint Dmitrijt jelölték a „Best Hottie” kategóriában, amit sajnos nem ő nyert meg, de a Spirit Bound megkapta ezt a címet. Hmm…ígéretesen hangzik. ;)


Minderre az utolsó néhány hónapban lehetett szavazni a Teen Read Awards oldalán, és Richelle Mead ezúton is szeretné megköszönni a szavazóknak.

Üdv.:
Alyosha & Briki Green

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon örülök hogy a Vámpírakadémia nyert.Én olvastam P.C.Cast-Kristin Cast Éjszaka Háza sorozatát is.Sőt Cassandra Clair Csontváros,...
    című könyvét is.De mégis a Vámpírakadémia az ami igazán megfogott.Ami valahol mélyan belüről érintett meg.Olyannyira, hogy néha már-már egyé váltam Rose-al.Ami neki fájt az nekem is.Ami neki vicces volt az nekem is, és amikor ott kellett hagynia Dmitrijt a 3.részben akkor bennem egy világ dőlt össze.Elvégre egy istent hogy lehet legyőzni?
    Richelle Mead olyat alkotott ami maradandó, megérint, letehetetlen, izgalmas, s legfőképpen hihető(mert olyan dolgok is vannak benne/Pl.:Szent Vlagyimir vagy akár Montana/ami létezik és nem kitalállt.Belegondolva akár igaz is lehet/feltéve aki hiszi hogy vannak vámpírok/.
    A másik két/illetve 3/ írónő könyv sorozata is jó, de azok néhol nem igazán fejtik ki azt amire kiváncsi az olvasó.Vagy /itt gondolok a Megperzyelve c. könyvre/nincs benne az a rész mikor Zoey és Erik beszélgetnének.Mert a végén ha jól emlékszem nem történik ilyesmi...:(

    Ezzel a sok szöveggel azt próbálom elmondani hogy Richelle Mead a legjobb írónő, és szerintem még Stepahie Meyer Alkonyat könyvsorozatánál is jobb!

    Üdv,
    Chrisssy

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nagyon örülünk annak, hogy szereted Richelle Mead-et és a Vámpírakadémiát. Mi is nagyon megörültünk a díjaknak, amiket szerintünk teljesen jogosan nyertek.
    Bár egyikünk sem olvasta még a Megperzselve című könyvet az Éjszaka házából, egyetértünk abban, hogy Mead sokkal kidolgozottabb, érdekesebb, izgalmasabb és valóságosabb világot hozott létre.

    Üdv.:
    Alyosha & Briki Green

    VálaszTörlés