2010. november 3., szerda

Már csak egy nap!

Sziasztok!

Már csak egyet kell aludni, és már kézbe is vehetitek a Vámpírakadémia negyedik kötetét, a Véresküt!

Jó olvasást hozzá mindenkinek!


Csodálatosan megírt, akciódús könyv, tele izgalommal.


yareads.com

„A tinik, akik képesek lesznek venni az összes kanyart, imádni fogják ezt a vámpírtörténetet, és alig várják majd a folytatást.”


Booklist


Rose, a montanai Szent Vlagyimir Akadémia dampyr testőrtanonca az érettségi előtt nemcsak a biztonságos akadémia, de az Egyesült Államok területét is elhagyja, hogy felkutassa strigává változtatott szerelmét, Dmitrijt. Az Oroszországba, Szibéria déli részére tévedt Rose-t szerelmén kívül ígérete hajtja: nem hagyhatja életben az élőhalottá, kegyetlenné vált kedvesét. Meg kell ölnie őt...


Oroszországban azonban minden más, mint az óceán másik oldalán. Rose nemcsak strigákba botlik, de találkozik a morák ember-szövetségeseivel is, az Alkimistákkal, megismerkedik Dmitrij családjával, összefut egy lélekmágus-árnyékcsókolta kötelék-párossal, ráadásul állandóan a nyakán lóg egy vélhetően illegális kereskedelmet folytató, láthatóan kivételes hatalommal bíró üzletember is, Abe Mazur. Képes lesz-e Rose végrehajtani ígéretét vagy (szó szerint) feladva életét maga is strigává lesz? Netán egy élőhalott vérszajhája? Ki ez a titokzatos Abe, a vénember? S ha mindez nem volna elég, meg tudja-e menteni a távolból barátnőjét, Lissát egy ellenséges bűbáj hatásától?


*****

Elkészítettük a Lissát és Christianat lehetségesen alakító színészek közvélemény-kutatását, amely határideje valószínűleg nem a közeljövőben esedékes, tehát mindenkinek bőven lesz ideje voksolni. A képeket most is a Főszereplők menüpont alatt találhatjátok, de arra szeretnénk kérni mindenkit, aki az „egyéb ismert személy”-re szavaz, az írja meg nekünk chatben vagy megjegyzésben, hogy kire is gondolt, mert még tudunk rajta változtatni. És ez persze Rose-nál és Dmitrijnél is érvényben van.
Az előbb említett páros közvélemény-kutatását 2010. dec. 31-ével lezárjuk, és a győztes színészeket az oldalt lévő menüsorba tesszük.

Szavazásra fel! Győzzön a te választottad!

Üdv.:
Alyosha & Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése