2011. március 16., szerda

Sajnálatos hír



Sziasztok!

Sajnos, számunkra egy elég letaglózó hírt kell megosztanunk veletek, melyhez szomorúság és bosszúság is tartozik részünkről.
Az egyik rajongó társatok készített egy honlapot, melyre olyan információk kerültek fel, amiket mi fordítottunk le és fogalmaztunk meg. Szóról szóra lemásolta néhány bejegyzésünket – képekkel együtt – ezzel sutba vágva nem kevés időnket és energiánkat. Még csak arra se vette a fáradtságot, hogy feltüntesse, tőlünk szerezte meg az infókat, amibe persze nem egyeztünk volna bele, de legalább ennyit megehetett volna!
Megkértük az illetőt, hogy a tőlünk származtatott tartalmat törölje, és ne is kerüljön fel több, melyet remélünk, meg is tesz.

Mindezt nem azért írtuk le, hogy lejárató kampányt indítsunk, – elvégre se a honlap címet, se a szerző nevét nem tüntettük fel – csupán csak hangot szeretnénk adni a csalódottságunkról.

Reméljük, hogy több ilyen atrocitásban nem lesz részünk, elvégre se nekünk nem tesz jót, ha másolnak; se neki, ha továbbra is más tollával ékeskedik – és mi tudomást szerzünk róla.

Üdv.:
Alyosha & Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése