2013. február 9., szombat

Hírek


Sziasztok!

Először is egy kis belső infót szeretnénk megosztani veletek: A film örömére hétfőn új designt kap a blog, így egy rövid ideig majd zárva lesz!

~VA~


Február 12-én fog megjelenni Amerikában a The Indigo Spell – vagyis a Bloodlines sorozat harmadik kötete. Aki már olvasta a The Golden Lilyt, és már türelmetlenül várta a TIS-t, az már meg is rendelheti.

A képen Richelle Mead látható, aki 250 könyvet dedikált előre.


Azonban a Golden Lily magyar megjelenéséről még mindig nincs semmi hír.

~VA~

A közelgő Vampire Academy – Blood Sisters filmről nyilatkozott a Rose szerepébe bújó Zoye Deutch. Ide kattintva meg is nézhetitek, mennyire örült a filmnek, valamint szabad fordításban itt el is olvashatjátok:


Z: Ez őrületes, nagyon izgatott vagyok. 
- És mi van a forgatókönyvíróval, Daniel Waters-szel?
Z: Ez nagyon vicces. A forgatókönyv nagyon vicces és érdekes. Nem is tudom, hogy milyen műfajba lehetne besorolni. Ez nagyon más. Szóval nagyon izgatott vagyok - egyébként nagy fanja Mark Waters-nek, a rendezőnek. Rose igazán őrületesen jó karakter, egy igazi vagány, belevaló csaj.

Valójában a karakter olyannyira megterhelő fizikailag, hogy a meghallgatási folyamat kifárasztotta Zoey-t.

Z: Ez fizikailag fárasztó folyamat volt, legalábbis számomra. Teljesen belemerültem. Már elkezdtem edzeni, mert Rose Hathaway nagyon erős. Ő egy védelmező. Még most sem tudom elhinni, hogy megtörtént.
- Jobb, ha elhiszed Zoey, mert az elkövetkező években Richelle hat részes könyvsorozatában strigákat fogsz gyilkolni.

~VA~


Emma Vieceli a napokban ismét megosztott pár képet a készülő Shadow Kiss képregényből, mely a tervek szerint Március/Április környékén fog megjelenni




És itt van még két Adrianen fankép.




Üdv.:
Alyosha & Briki Green


1 megjegyzés:

  1. Tudom, kicsit le vagyok maradva, de ha valaki meg akarja rendelni angolul a TIS-t, Bookline helyett ajánlom inkább a BookDepositoryt. Külföldi oldal, a világ minden részére ingyen szállít, Magyarország nagyjából két hét alatt ér a könyv, ami (a kartonborítós változat) kb. fele, vagy még annyi se, annak, amit a Bookline ajánl :)

    VálaszTörlés