2012. október 25., csütörtök

Gameboard of the Gods, és a The Golden Lily videó

Sziasztok!

Elkészült Richelle Mead legújabb - felnőtteknek szóló - könyvsorozatának a borítója, és szabadfordításban itt a leírásai is:


Egy futurisztikus világban, amit majdnem megsemmisítettek a vallásos szélsőségesek, Justin March száműzetésben él, miután a vallási csoportok és a természetfeletti követelések nyomozójaként megbukott. De Justinnak adnak egy második lehetőséget, amikor Mae Koskinen eléri, hogy visszahozzák őt az Egyesült Észak-Amerikai Köztársaságba, melynek neve RUNA (Republic of United North America). Mia Arisztokratikus kasztban nevelkedett, aki most a hadsereg legelitebb és legfélelmetesebb rétegének a tagja, egy katona, fokozott reflexekkel és készségekkel.

Amikor Justint és Mae-t kijelölik arra, hogy együtt dolgozzanak és oldjanak meg egy sor rituális gyilkosságot, hamarosan rájönnek, hogy a felfedezéseik rettenetes veszélynek teszik ki őket. Ahogy a nyomozásuk halad, ismeretlen ellenségek és hatalmak – amik hatalmasabbak, mint azt el tudnák képzelni – gyülekeznek a sötétben, készen állva arra, hogy visszaszerezzék a világot, amelyben az emberek csupán játékdarabok a fedélzeten.

A Gameboard of the Gods az első kötete Richelle Mead Age of X sorozatánák, mely tartalmazza mindazt, ami a Vámpírakadémia és a Vérvonalak sorozatot megasikeressé tette: szexi, ellenállhatatlan karakterek, romantikus és mitológiai intrika, könyörtelen fellépés és bizonytalanság.


~VA~

Elkészült a legtöbb szavazatot kapó The Golden Lily jelenet videója, de figyelem:
Erősen SPOILER Veszélyes!




Üdv.:
Alyosha & Briki Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése