2011. november 26., szombat

VA képregény kritika és Sydney szavazás

Sziasztok!

Az Amazon kiadó véleményezte a nyáron elkészült Vámpírakadémia Képregényt, reméljük, hogy a leírtak alapján minél többen kedvet kaptok hozzá!



Grafikai képregény formátumban alkalmazni bármit is, soha sem volt könnyű munka, de Leight Dragoon bebizonyította, hogy ezt meg lehet valósítani, mégpedig nagyon sikeresen. Emma Viceli-vel, a kiváló grafikussal, valamint a teljes mértékben támogató Vámpírakadémia szerzőjével, Richelle Mead-del együtt. A Vámpírakadémia Képregények szinte lerepülnek a polcokról!

Az okosan megtervezett elhelyezéssel a képregény bemutatja az összes fontos csavart és fordulatot, azokat, amelyek a legfontosabb tényeket tartalmazzák, és amiket az új olvasónak tudnia kell. Ahelyett, hogy azt kezdenénk olvasni, hogyan sorolják fel, mit jelent a striga, mora, testőr, stb. zökkenőmentesen beillesztették az elbeszélésbe, és így nem válik unalmassá. Ez önmagában egyfajta megvalósítása a Vámpírakadémia sorozat gazdag mitológiai hátterének; szó szerint veszi az egész regényt. Nyilvánvalóan nem tehettek bele mindent, így Dragoon összesűrítette Mead első regényét egy 120 oldalas gyöngyszembe.

És most a művészetről. Rose és Lissa pontosan úgy néznek ki, ahogy elképzeltem őket, de itt Dmitrij az igazi sztár (természetesen!) Egyszerűen fogalmazva irtó szexin néz ki! A hosszú hajával, a finoman kidolgozott testével arra késztetett, hogy Rose elájuljon tőle, ő a tökéletes rajz. Őszintén szólva kétlem, hogy arra tudtam volna kérni Viecelit, hogy ennél jobban rajzolja meg őt. TÖKÉLETES!


Ha te már a Vámpírakadémia regények rajongója, esetleg még csak új olvasója vagy, akkor egészen biztos, hogy szeretni fogod a Vámpírakadémia Képregényt. Ez a legélvezetesebb képregény, amit eddig olvastam, sikerült lenyűgöznie, és mindeközben megmaradt Mead eredeti történetének igazságánál. Csak remélni tudom, hogy hamarosan meg fogjuk kapni a Frostbite Képregényt is! Fantasztikus!



Forrás: http://www.wondrousreads.com/2011/08/reveiw-vampire-academy-graphic-novel-by.html


~VA~

Hamarosan elindítunk egy közvélemény-kutatást arról, hogy Ti kit szeretnétek látni Sydney-ként az oldalon és szerintetek ki játszhatná el őt a legjobban.



Lenne is pár jelöltünk:
  • Chelsea Kane
  • Daisy Masterman
  • Kirsten Storms
  • Elisha Cuthbert
  • Alona Tal
  • Emily Vancamp
  • Brittany Snow
Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy még mielőtt elindítanánk a szavazást, adjatok ötleteket nekünk, hogy szerintetek ki illene Sydney szerepére. Mikor lesz egy nagyjából összeállt lista, akkor pedig közzé tesszük őket, és indulhat a válogatás!

A neveket a chatbe vagy megjegyzésbe küldjétek el nekünk.


Üdv.:
Alyosha & Briki Green

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Jaj, annyira kíváncsi vagyok erre a képregényre. És a másodikra még inkább, hiszen Adrian... :P
    Bár én kicsit máshogy képzeltem el Dmitrijt, szerintem is egész helyesre sikeredett.:D

    Sydney... Hm... Több tippem is van a felsorolásotokat nézve.:D
    Mire szavazni kell, megálmodom ki is lehetne a tökéletes.:)

    Köszi a híreket.:)
    Puszi, Erika

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Mi is nagyon várjuk Adrian megjelenését! :)
    A borítón kicsit érdekesre sikeredet Gyimka, de a lapokat forgatva...huh, sikerül az ájulás környéki állapotot elérni! :D

    Kíváncsiak leszünk arra, kire fog majd érkezni a legtöbb voks. Tippünk nekünk is van, de azért izgalmas lesz a vége.

    Puszi!

    VálaszTörlés