2010. október 11., hétfő

Rossz Vér


Sziasztok! :D

A Blood Promise magyarországi megjelenése November 4-e lesz Rossz Vér címen!

Rose, a montanai Szent Vlagyimir Akadémia dampyr testőrtanonca az érettségi előtt nemcsak a biztonságos akadémia, de az Egyesült Államok területét is elhagyja, hogy felkutassa strigává változtatott szerelmét, Dmitrijt. Az Oroszországba, Szibéria déli részére tévedt Rose-t szerelmén kívül ígérete hajtja: nem hagyhatja életben az élőhalottá, kegyetlenné vált kedvesét. Meg kell ölnie őt...
Oroszországban azonban minden más, mint az óceán másik oldalán. Rose nemcsak strigákba botlik, de találkozik a morák ember-szövetségeseivel is, az Alkimistákkal, megismerkedik Dmitrij családjával, összefut egy lélekmágus-árnyékcsókolta kötelék-párossal, ráadásul állandóan a nyakán lóg egy vélhetően illegális kereskedelmet folytató, láthatóan kivételes hatalommal bíró üzletember is, Abe Mazur. Képes lesz-e Rose végrehajtani ígéretét vagy (szó szerint) feladva életét maga is strigává lesz? Netán egy élőhalott vérszajhája? Ki ez a titokzatos Abe, a vénember? S ha mindez nem volna elég, meg tudja-e menteni a távolból barátnőjét, Lissát egy ellenséges bűbáj hatásától?


Üdv.:
Alyosha & Briki Green

4 megjegyzés:

  1. Úgy örülök neki ^^ imádom ezt a könyvet:) de borítója nem tetszik, elrontották az előző háromhoz képest:( meg a címe se.. a blood promise-nak mi köze van a rossz vérhez. jó a vért még értem.. a promise az igéretet jelent..
    szóval Vérigéret, vagy Véresigéretet adtam volna címként neki. Mert végül is az első könyvben úgy mond igéretett tett Rose Dmitrij-nek, hogy ha strigává változik akarata ellenére akkor... na.. mind1:) lényeg a lényeg nagyon várom ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia Lilla!

    Teljesen egyetértünk veled. A szemünk csak úgy tágult, amikor megláttuk. Először persze nagy volt az öröm, mert nem kell már olyan sokat várni rá, de a borító és a cím...minket is kiborított. És igen, az ÍGÉRET! Hát erről szól! No de nem spoilerezünk többet - a leírás már így is túl bő információk terén. xD
    Reméljük, hogy még fognak rajta változtatni.

    Köszi, hogy megosztottad velünk a véleményedet!

    Üdv.:
    Alyosha & Briki Green

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok :)

    Örülök, hogy egyetértünk.:) Amúgy csak megszerettem volna írni, hogy tök örülök ennek az oldalnak, mert hát.. nem sok mindenki fogalkozik mélyebben a VA-val:( és hát ez elszomorító, pedig szerintem 100x jobb a VA sorozat mint a Twilight sorozat(bocsánat azokotól akik nem értenek velem egyett:)).Nekem az a történet túlságosan szájbarágós. Ez viszont, vicces, izgalmas, nem lehet lerakni tipusú könyv:) És hát egy csomó hasznos infót megtudtam erről az oldalról:) És ezt nagyon köszönöm nektek. Rendszeres látogatótok leszek innentől kezdve:)
    További Kellemes Napot:)
    Üdv Lilla

    VálaszTörlés
  4. Szia Lilla!

    Igen-igen, rajtunk kívül – tudtunkkal – nincs más, aki behatóbban foglalkozna a Vámpírakadémiával, pedig ahogy írtad is, messze jobb a Twilightnál. (Elnézést a rajongóktól.)
    Annak meg nagyon-nagy örülünk, hogy sok hasznos infót megtudtál itt! :D Igyekszünk mindig újítani, szépíteni, és nagyon jó, hogy ez neked ennyire tetszik.

    Üdv.:
    Alyosha & Briki Green

    VálaszTörlés